Mick
Visser
Trainer

Mick Visser

Mijn naam is Mick Visser, geboren in 1993 op 18 mei te Zeist. Interesse had ik vrijwel in alle sporten, maar voetbal dat was sinds ik kon lopen al mijn eerste grote liefde. Om te bestuderen hoe de toppers zichzelf trainde en dit fascineerde mij enorm. Dag in dag uit het uiterste uit jezelf halen, bezig zijn met je sport. Dat wilde ik ook.

Toen ik op mijn 18e mijn knie blesseerde, heb ik tijdens mijn revalidatie veel uren in de sportschool gezeten om zo weer terug te komen op niveau. Hier ontwikkelde mijn liefde voor training zich en begon ik van mijn hobby mijn beroep te maken. Sinds mijn 20ste ben ik met veel plezier actief in de fitness branche bij Health Center Hoenderdaal.

Voor Fit to the Limit geef ik sinds kort de zondag ochtend bootcamp. Een leuke groep, fanatieke sporters die op de zondagmorgen een goede start maken van hun dag. Doe je eens mee? Lijkt mij gezellig!

Certificaten

  • ROC Sport en bewegen
  • Fysiophysics Fitness trainer 1 2 3
  • Fysiophysics Fitness personal trainer 4
  • EHBO

Sport en bewegen is belangrijk. Het verbetert je zowel op mentaal als op fysiek vlak. Wat ik mijn sporters wil mee brengen is dat de meeste grenzen en barrières die opgelegd worden, door henzelf opgelegd worden.
Sporten is voor iedereen; op elk niveau, voor alle leeftijden, samen of alleen.