BOOTCAMP
TRAINING

Samen bouwen aan een gezonder en fitter leven

Lijkt het je leuk samen met anderen lekker buiten te sporten? En wil je fitter en gezonder worden? Dan zijn onze bootcamp trainingen echt iets voor jou!

We bieden naast de normale bootcamp ook power bootcamp met gewichten. Bootcamp is geschikt voor ieder niveau, je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wil.

Gratis proefles
sluiten

Onze locaties

De trainingen worden gegeven op de onderstaande locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Benieuwd naar de locatie, de trainingsdagen of tijden? Klik dan op de specifieke locatie.

Tarieven

Geef je de volle commitment of wil je liever nergens aan vast zitten? Er is voor iedereen een passend abonnement. Waar je ook voor kiest, je mag bij ons onbeperkt deelnemen!

€40,00 p/m
Fit
Maandelijks opzegbaar
Gratis proefles
€37,50 p/m
Fit & Commit
6 maanden
Gratis proefles
€35,00 p/m
Fit to the Limit
12 maanden
Gratis proefles
Kom vandaag nog in beweging met bootcamp training bij jou in de buurt

Onze leden vertellen

Van jong tot oud, onze leden houden van ons. Dat zie je terug in de lovende, maar soms kritische reviews. Lees hier wat onze leden zeggen over onze coaches en programma’s…

De tijd vliegt. Inmiddels ben ik al weer bijna een maand of drie aan het bootcampen bij Emiel. Lekker buiten en onder de bezielende leiding van Emiel sporten. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Emiel geeft constant tips hoe je de oefeningen het beste kunt uitvoeren, dus ik kan Emiel en zijn sportschool van harte aanbevelen.

F
Frank Laaper

Sporten als het jou uitkomt. Laagdrempelig instappen bij een gezellige groep. Goede trainers met ieder een eigen aanpak, dus veel afwisseling. Aanrader!

M
Martine van Leusen - Mulder

De trainers proberen je tot het uiterste te drijven waardoor je naderhand een goed en voldaan gevoel hebt. Iedereen traint op eigen niveau maar toch met elkaar, dat maakt het erg leuk!

D
Daphne Hofstee