Over fit to the limit

Fit to the Limit is in 2019 opgericht door Emiel van Dam. Het bedrijf is opgericht met de gedachten zoveel mogelijk mensen te laten bewegen en mogelijkheid te bieden om te werken aan zijn/haar eigen gezondheid. 

trainer/eigenaar

Mijn naam is Emiel van Dam, een fanatiek sportman. Van kinds af aan heb ik al een fascinatie voor sport. Ik keek altijd allerlei sporten op tv, wilde precies weten wat de spelregels waren en hoe je kon winnen.

Daarnaast was ik veel op het hockeyveld en de tennisbaan te vinden. Op de skipistes zocht ik altijd naar de meest uitdagende afdalingen en op mijn 12de liep ik voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse.  

Toen ik ouder werd kreeg ik het idee om later een eigen sportbedrijf te starten. Niet vreemd dus dat ik uiteindelijk op de Sportacademie ben beland.

Sinds een paar jaar ben ik werkzaam als trainer in een sportschool. En begin 2019 ben ik gestart met Fit to the Limit, waarmee ik mij focus op bootcamp trainingen en Personal Training.

Eigenaar Fit to the Limit

Visie

Voor mij als personal trainer is de gezondheid van de mens erg belangrijk. Dit doel bereik ik door mensen persoonlijk te begeleiden in voeding en training. Ook is een juiste lichaamshouding belangrijk. Clienten coach ik hierop door middel van de ‘7 perfect bodycheckpoints’. 

Mijn certificaten

·        Fitness Trainer Level 1 AALO

·         Small Group Trainer AALO

·         Bootcamp Instructeur AALO

·        Kettlebell Trainer level 1, 2 en 3 AALO

·         EHBO Uitgebreid

BOOTCAMP TRAINER

Mijn naam is Mick Visser, geboren in 1993 op 18 mei te Zeist. Interesse had ik vrijwel in alle sporten, maar voetbal dat was sinds ik kon lopen al mijn eerste grote liefde. Om te bestuderen hoe de toppers zichzelf trainde en dit fascineerde mij enorm. Dag in dag uit het uiterste uit jezelf halen, bezig zijn met je sport. Dat wou ik ook.
Toen ik op mijn 18e mijn knie blesseerde heb ik tijdens mijn revalidatie veel uren in de sportschool gezeten om zo weer terug te komen op niveau. Hier ontwikkelde mijn liefde voor training zich en begon ik van mijn hobby mijn beroep te maken.
Sinds mijn 20ste ben ik met veel plezier actief in de fitness branche bij Health Center Hoenderdaal.
Voor Fit to the Limit geef ik sinds kort de zondag ochtend bootcamp. Een leuke groep, fanatieke sporters die op de zondagmorgen een goede start maken van hun dag. Doe je eens mee? Lijkt mij gezellig!
Trainer Fit to the Limit

VISIE

Sport en bewegen is belangrijk. Het verbetert je zowel op mentaal als op fysiek vlak. Wat ik mijn sporters wil mee brengen is dat de meeste grenzen en barrières die opgelegd worden, door henzelf opgelegd worden.
Sporten is voor iedereen; op elk niveau, voor alle leeftijden, samen of alleen.

MIJN CERTIFICATEN

• ROC Sport en bewegen 

• Fysiophysics Fitness trainer 1 2 3

• Fysiophysics Fitness personal trainer 4

• EHBO