Gezondere
leeftstijl
Fit to the Limit

Wij helpen jou naar een gezondere leefstijl

Fit to the Limit is in 2019 opgericht door Emiel van Dam met het idee zoveel mogelijk mensen te laten bewegen en de mogelijkheid te bieden om aan de eigen gezondheid te werken. Met ons team van enthousiaste trainers bieden we individuele begeleiding en coaching op het gebied van bewegen en leefstijl, met als doel verbetering van je fysieke en mentale gezondheid.

Ontmoet het team
personal trainer Fit to the Limit

Professionele trainers

Onze trainingen worden gegeven door professionele, goed opgeleide trainers, die weten wat belangrijk is. Door hun kennis en ervaring kunnen ze maatwerk bieden en een optimaal trainingsplan opstellen voor alle deelnemers. Samen met de deelnemer kijken ze naar wat haalbaar is en stemmen daar het programma op af. Dat maakt dat iedereen bij ons kan trainen, ongeacht niveau of eventuele beperkingen.

 

Plezier staat voorop

Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Maar soms is het lastig jezelf te motiveren om het te blijven doen. Daarom staat bij ons plezier voorop. De afgelopen jaren hebben we een hechte club aan trainers en deelnemers opgebouwd. Vaak horen we dan ook terug dat mensen het vooral ook heel leuk vinden om bij Fit to the Limit te trainen, ook omdat ze nieuwe mensen ontmoeten. Verder organiseren we regelmatig evenementen voor al onze sporters, zoals de jaarlijkse BBQ-bootcamp en interessante workshops.

Ontmoet het team

Ons team bestaat uit 8 trainers met ieder een eigen specialisme. Benieuwd naar het verhaal achter de trainer? Klik dan op de onderstaande foto’s.

Daarom Fit to The Limit

Fit to the Limit biedt meer dan enkel bootcamp en personal training. Onze professionals werken altijd op basis van een persoonlijk plan zodat jij je doelen kunt bereiken.

Persoonlijke aandacht

Onze trainers hebben oog voor al onze sporters en stimuleren ze te werken aan hun persoonlijke doelen. Of je nu wilt afvallen, fitter worden of spiermassa wilt opbouwen, voor ieder doel bieden we een programma.

Enkel professionals

Onze trainers zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste certificaten. Hierdoor staan zij garant voor kwaliteit en deskundigheid. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Meer dan trainen

Bij Fit to the Limit gaat het niet alleen om trainen, maar ook om het plezier. Verder begeleiden we onze sporters naar een gezonde leefstijl, waardoor je ook mentaal lekkerder in je vel komt te zitten.

Toegankelijk voor iedereen

We vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk is. Daarom zijn onze bootcamp tarieven zo vastgesteld dat het voor iedereen haalbaar is om bij ons te komen trainen. Met een onbeperkt maandabonnement kun je zelfs meerdere keren per week meedoen.