personal
training
Personal

Personal training nu ook bij jou aan huis!

Werken aan een gezonde leefstijl zonder gedoe? Fit to the Limit brengt personal training bij jou thuis. Wij combineren gemak en een vertrouwde omgeving met intensieve, individuele trainingen.

Onze trainer komt met alle benodigde sportattributen naar je toe om je te helpen je doelen te bereiken. Hetzelfde als personal training in onze studio, maar dan op jouw eigen locatie.

Met een op maat gemaakt programma ondersteunen we jou op weg naar een gezondere en betere leefstijl.

Kennismaking plannen
Personal training bij Fit to the Limit
sluiten

Daarom Personal training aan huis

Met de personal training aan huis van Fit to the Limit word je fit zonder je huis te verlaten. Lees hieronder hoe wij jou kunnen helpen naar een gezonder en vitaler leven. Let’s move!

Geen reistijd, direct starten

Wij komen naar jou toe met alle benodigde attributen voor het trainen. Zo kunnen we net zo effectief trainen als in onze studio, maar dan bij jou thuis. Het enige wat jij hoeft te doen, is je sportkleding aantrekken.

Jouw professional aan huis

Onze trainers zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste certificaten. Zij garanderen kwaliteit en deskundigheid. Ze begeleiden je bij het toepassen van de juiste technieken om blessures te voorkomen en coachen je ook op gezonde voeding en andere leefstijlthema’s.

100% jouw eigen plan

Fit to the Limit biedt jou een persoonlijk leefstijlplan op maat. Met behulp van een handige app ondersteunen we je bij het maken van de juiste leefstijlkeuzes.

Flexibiliteit

Onze personal trainers stellen een trainingsprogramma op dat past bij jouw agenda en beschikbaarheid, zodat je gemakkelijk je doelen kunt bereiken. Met Fit to the Limit komt personal training naar jou toe, voor een gezonde leefstijl zonder gedoe.

Tarieven

Wij bieden personal training aan huis binnen en buiten de provincie Utrecht tegen aantrekkelijke marktconform tarieven. Onze trainers komen naar je toe!

€80,00 - 90,00 ex. 21% BTW
Provincie Utrecht
Per les aan huis
Kennismaking plannen
€ op aanvraag
Andere provincies
Per les aan huis
Kennismaking plannen

Thuis is waar je jezelf altijd op je gemak voelt

We bieden graag personal training aan huis aan. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat jij je thuis helemaal op je gemak voelt en gebruiken uitsluitend topkwaliteit attributen. Zo geniet je van een hoogwaardige training in het comfort van je eigen omgeving.

Vrijblijvend kennismaken
Benieuwd naar onze toptrainers? Maak (online) kennis met het team

Onze leden vertellen

Van jong tot oud, onze leden houden van ons. Dat zie je terug in de lovende, maar soms kritische reviews. Lees hier wat onze leden zeggen over onze coaches en programma’s…

De tijd vliegt. Inmiddels ben ik al weer bijna een maand of drie aan het bootcampen bij Emiel. Lekker buiten en onder de bezielende leiding van Emiel sporten. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Emiel geeft constant tips hoe je de oefeningen het beste kunt uitvoeren, dus ik kan Emiel en zijn sportschool van harte aanbevelen.

F
Frank Laaper

Emiel is een zeer gemotiveerde trainer die je helpt realistische doelen te stellen en te behalen! Hij zorgt ervoor dat je persoonlijke grenzen verlegd en patronen doorbreekt. Als je echte resultaten wil behalen, moet je bij Fit to the Limit zijn!!!

H
Hans Thiadens

Sporten als het jou uitkomt. Laagdrempelig instappen bij een gezellige groep. Goede trainers met ieder een eigen aanpak, dus veel afwisseling. Aanrader!

M
Martine van Leusen - Mulder