personal
training

Persoonlijke aandacht in combinatie met een plan

Wil jij werken aan een gezonde leefstijl met een intensief, individueel trainingsprogramma? Dan is personal training echt iets voor jou!

Fit to the Limit helpt je graag bij het behalen van jouw doelen. Of je nu af wil vallen, fitter wil worden of spiermassa wil opbouwen, voor alle doelen ontwikkelen wij een individueel programma dat bij jou past.

Onze trainingen worden gegeven in onze eigen personal training studio in Maarsbergen.

Kennismaking plannen
Personal training bij Fit to the Limit
sluiten

Daarom Personal training

Met de personal training van Fit to the Limit kom je verder. Lees hieronder hoe we jou kunnen helpen naar een gezonder en vitaler leven. Laten we samen in beweging komen.

Professionele coaches

Onze trainers zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste certificaten. Hierdoor staan zij garant voor kwaliteit en deskundigheid. Zij begeleiden je bij het toepassen van de juiste techniek tijdens de training, waarmee je blessures kunt voorkomen. Ook coachen ze je op gezonde voeding en andere leefstijlthema’s.

100% jouw eigen plan

Fit to the Limit biedt jou een persoonlijk leefstijlplan op maat. Hierbij maken we gebruik van een handige app die jou ondersteunt bij het toepassen van de juiste leefstijlkeuzes.

Eigen personal training studio

Onze sporters trainen in onze eigen personal training studio in Maarsbergen. Het voordeel hierbij is dat je niet gestoord wordt door andere sporters en de focus volledig ligt bij jouw training.

Flexibiliteit

Onze personal trainers kunnen een trainingsprogramma opstellen dat past bij jouw agenda en beschikbaarheid, waardoor het gemakkelijk wordt om jouw doelen te bereiken.

In onze moderne studio voel je jezelf altijd op je gemak

We verwelkomen je graag in onze volledig nieuwe en moderne studio te Maarsbergen. We zorgen ervoor dat jij jezelf helemaal op je gemak voelt en trainen uitsluitend met topkwaliteit attributen.

Vrijblijvend kennismaken
Personal training row
Benieuwd naar onze toptrainers? Maak (online) kennis met het team

Onze leden vertellen

Van jong tot oud, onze leden houden van ons. Dat zie je terug in de lovende, maar soms kritische reviews. Lees hier wat onze leden zeggen over onze coaches en programma’s…

Emiel is een zeer gemotiveerde trainer die je helpt realistische doelen te stellen en te behalen! Hij zorgt ervoor dat je persoonlijke grenzen verlegd en patronen doorbreekt. Als je echte resultaten wil behalen, moet je bij Fit to the Limit zijn!!!

H
Hans Thiadens

Emiel van Dam is mijn personal trainer en ondersteunt me in houding, vitaliteit, balans en kracht ontwikkeling. Buitengewoon prettig in omgang en adviezen en ook motiverende coach!

H
Herman Rijksen

Na de geboorte van mijn tweede dochter heb ik samen met Emiel gewerkt aan mijn herstel door een achtweeksprogramma te volgen. Personal training (in studio) gecombineerd met outdoor bootcamp trainingen. Ik heb het als heel prettig ervaren; een programma op maat, uitdagend en leuke afwisselende trainingen. Het contact met Emiel en de andere trainers was fijn, persoonlijk en laagdrempelig. Wat mij betreft een dikke aanrader als je een extra steuntje in de rug nodig hebt om te (starten met) sporten of je even een boost nodig hebt. Plus op deze manier ook een fijne combinatie van binnen en buiten sporten!

M
Marlieke Moors