Small Group
Training
Exclusief

Small Group Training

Trainingen met meer persoonlijke aandacht, dat zijn de small group trainingen bij Fit to the Limit. Tijdens deze trainingen leggen we de focus op krachttraining waarvan we de progressie nauwkeurig monitoren en bijsturen waar dat nodig is.

Doordat er in kleine groepjes wordt getraind kunnen we gerichter aan de slag met jouw doelen zodat je deze sneller behaald. Onze small group training is voor iedereen die gericht aan de slag wil gaan en maximaal resultaat wil behalen.

Gratis proefles

Daarom small group training

Met onze small group training krijg je meer aandacht en bereik je jouw doelen nog sneller. De trainingen zijn voor iedereen en vinden plaats in onze eigen studio.

Meer aandacht voor jou (max 6 pers.)

Met groepen van maximaal 6 personen krijg je meer aandacht voor je training. Op deze manier behaal jij nog sneller je doelen.

Focus op kracht

De small group training legt de focus op kracht. We zorgen ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert en gemotiveerd blijft.

In onze eigen studio

De trainingen vinden plaats in onze eigen PT studio in Maarsbergen. Hier hebben we alles om de trainingen goed en vertrouwd uit te voeren.

Voortgang bijhouden in de app

Meten is weten. Daarom kun jij je voortgang bij houden in een app en kunnen we bijsturen waar dat nodig is.

Trainingschema

Bekijk hieronder de dagen en tijden van onze small group trainingen. Heb je vragen? Laat het ons dan even weten via het contactformulier.

Dag
Maandag
  • 18:00 - 19:00
Dag
Woensdag
  • 20:00 - 21:00
Dag
Zaterdag
  • 09:30 - 10:30

Tarieven

Of je nu 1 of 2 keer per week wilt trainen, het is helemaal aan jou. Onze small group training is voor iedereen toegankelijk en ook nog eens maandelijks opzegbaar.

€99,99 P/M
1x per week
Maandelijks opzegbaar
Gratis proefles
€189,99 P/M
2x per week
Maandelijks opzegbaar
Gratis proefles

Locatiegegevens

Haarbos 6D
3953 HA Maarsbergen

In onze eigen PT studio!