Business

Samen investeren in een gezonde en vitale toekomst

Met de business bootcamp van Fit to the Limit doe je samen met collega’s een workout in de buitenlucht. Dit zorgt niet alleen voor een betere gezondheid en vitaliteit, maar ook voor een betere balans en het versterken van de teamspirit.

Deze positieve effecten vertalen zich ook door naar de werkvloer: zo verlaagt het uitval door ziekte, is er een reductie op stress gerelateerde klachten en verhoogt het de algemene productiviteit.

business bootcamp is een van de meest waardevolle en leuke investeringen die je kan doen voor jou en je medewerkers.

Vrijblijvend kennismaken
Business bootcamp

Waarom met ons trainen

Fit to the Limit biedt effectieve business bootcamp aan die geschikt zijn voor iedereen. We werken met een vast team van trainers, waardoor de trainingen altijd door kunnen gaan.

Focus op fysiek en mentaal

Onze bedrijfsbootcamp verbetert de fysieke en mentale gezondheid van je medewerkers. Dit leidt tot vele (gezondheids)voordelen zoals minder uitval door ziekte en reductie van stress gerelateerde klachten.

Toegankelijk voor iedereen

Wij zorgen voor een uitdagend, afwisselend programma, waarbij zowel de beginnende als de gevorderde sporter zich prettig voelt en uitgedaagd wordt. Plezier staat hierbij voorop, want sporten moet vooral leuk zijn.

Persoonlijk en professioneel

Onze trainers zijn ervaren gediplomeerde professionals, gespecialiseerd in bootcamps. Zij hebben aandacht voor iedereen en weten hoe ze mensen kunnen motiveren.

Werken aan een dreamteam

Als je samen plezier hebt, de sportieve uitdaging aangaat en elkaar aanmoedigt ervaar je saamhorigheid. Hier zorgen wij voor en dat zie je ook weer terug op de werkvloer.

Bij jou op (werk)locatie

Ons business bootcamp programma bestaat uit wekelijkse trainingen op de werklocatie. We brengen onze persoonlijke en professionele aanpak dan naar jouw locatie.

Daarnaast bieden we de medewerkers iedere maand een sportieve challenge, die bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Ook kunnen wij een maatwerk training bieden van een dag(deel), waarbij teambuilding centraal staat.

Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie weten, neem dan vrijblijvend contact op.

Klaar om met je medewerkers Fit to the Limit gaan? Laat het ons weten!

Onze leden vertellen

Van jong tot oud, onze leden houden van ons. Dat zie je terug in de lovende, maar soms kritische reviews. Lees hier wat onze leden zeggen over onze coaches en programma’s…

De tijd vliegt. Inmiddels ben ik al weer bijna een maand of drie aan het bootcampen bij Emiel. Lekker buiten en onder de bezielende leiding van Emiel sporten. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Emiel geeft constant tips hoe je de oefeningen het beste kunt uitvoeren, dus ik kan Emiel en zijn sportschool van harte aanbevelen.

F
Frank Laaper

Emiel is een zeer gemotiveerde trainer die je helpt realistische doelen te stellen en te behalen! Hij zorgt ervoor dat je persoonlijke grenzen verlegd en patronen doorbreekt. Als je echte resultaten wil behalen, moet je bij Fit to the Limit zijn!!!

H
Hans Thiadens

Sporten als het jou uitkomt. Laagdrempelig instappen bij een gezellige groep. Goede trainers met ieder een eigen aanpak, dus veel afwisseling. Aanrader!

M
Martine van Leusen - Mulder