FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
21 september 2022
Leestijd
2 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

De ervaring van Fons

Als sporter met Bourgondische inslag kwam Fons er in februari 2022 achter dat hij, mede door de pandemie, een “te weinig sportende en te groter Bourgondiër” was geworden. “Te zwaar, te slechte conditie en te moe.”. Het roer moest om. Hij heeft zichzelf een cadeau gegeven waarmee hij zichzelf een stok achter de deur gunde: Persoonlijke begeleiding bij Fit to the Limit.

“Mijn doel was meervoudig: 1. Weer fit worden, 2. Sterker worden, 3. Beter in mijn lijf zitten zonder dat ik de hele dag worteltjes moet eten. Ik blijf tenslotte ook wel een beetje een Bourgondiër.”

Onder begeleiding van Fit to the Limit, voornamelijk met Sander als vaste trainer, is Fons gestart. Buiten de tijd dat hij bij ons trainde, had hij ook zelf verschillende duursporten weer opgepakt waaronder zwemmen, fietsen en hardlopen. Hierdoor kon er tijdens de personal training bij Sander gefocust worden op het opbouwen van kracht. Ook is er een forse verandering gekomen in zijn eetpatroon: op een gezonde manier.

“Op een hele motiverende manier heeft Sander ervoor gezorgd dat ik de mentale en fysieke switch heb gemaakt. Buiten het motivatie stuk, heeft Sander veel aandacht voor de uitvoering en techniek, zodat ik ook blessurevrij mijn kracht verder vergroot. En last but not least… ook voldoende aandacht voor de fun factor, want het moet natuurlijk ook leuk blijven!”

Omdat Fons nog zeker niet is waar hij wil zijn, en om deze reden ook een vervolgtraject is ingegaan, heeft hij afgelopen zomer zijn eigen triatlon georganiseerd met 2.2 km zwemmen 60 km fietsen en 8 km hardlopen. “Iets wat mij in februari 2022 nog onmogelijk leek.”

“Ik zie mijn deelname aan het personal trainer programma van Fit to the Limit als een duurzame investering in mezelf en kan het van harte aanbevelen voor iedereen die een blijvende mentale en fysieke switch wil maken naar een gezonde en sportieve toekomst.”

Het team van Fit to the Limit is onwijs trots op Fons en de stappen die hij heeft gemaakt! We hopen dat zijn verhaal anderen ervan weet te overtuigen dat een fit en gezond leven voor iedereen mogelijk is, met de goede motivatie en begeleiding. Ben jij daar één van? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
21 september 2022
Leestijd
2 minuten