FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
20 september 2021
Leestijd
3 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

De ervaring van Frédérique

Bij Fit to the Limit lopen er inmiddels al bijna dertig trajecten die wekelijks gebruik maken van onze personal training. Eén hiervan is Frédérique. Ze is in vier maanden tijd maar liefst 13 kilo kwijt geraakt onder begeleiding van Emiel bij de personal training en de bootcamps. Wij zijn natuurlijk onwijs trots op Frédérique dat ze zo hard heeft gewerkt met dit als resultaat. Wij zijn benieuwd naar haar ervaring van het traject en hoe het haar leven heeft veranderd en stelde haar een aantal vragen hierover:

Met welk doel kwam je bij ons sporten?
“Mijn voornaamste doel was om kilo’s kwijt te raken, dus om af te vallen. Tijdens de Corona periode heb ik te weinig bewogen en gesport en slechte eetgewoontes aangenomen.”

Hoe heeft Fit to the Limit je kunnen ondersteunen in het behalen van deze doelen?
“Fit to the Limit heeft me geholpen om concrete en haalbare doelen te stellen voor wat betreft het afvallen. Ook de calorieënteller heeft enorm geholpen om me meer bewust te zijn van wat de voedingswaarden zijn van diverse producten en op basis daarvan betere en gezondere keuzes te maken. De wekelijkse training is een goede stok achter de deur en helpt om gemotiveerd te blijven.”

Wat heb je geleerd van de trainingen bij Fit to the Limit?
“Het belang van frequent sporten, dat je een trainer nodig hebt om dit goed aan te pakken. Ik wist in de sportschool niet waar te beginnen! En ik heb geleerd dat sporten, bootcamp en krachttraining in dit geval, écht helpt om stress af te bouwen.

Wat is er voor jou het meest veranderd in de afgelopen 6 maanden?
“Wat er voor mij het meest is veranderd? Ik maak nu gezondere keuzes wat betreft eten en beweeg nu dagelijks: 10.000 stappen per dag en 3 of 4 keer sporten per week. Ik zie het niet als een opgave, maar ben echt blij als ik weer een uur getraind heb.”

Zou je het iemand anders aanraden om dit traject in te gaan? Zo ja, waarom?
“Ja! Voornamelijk als je op een gezonde manier wilt afvallen of fitter wilt worden. De combinatie Personal Training en Bootcamp zorgt voor een prettige afwisseling en je hoeft niet zelf maar iets te gaan proberen in de sportschool. Investering dubbel en dwars waard!”

Spreekt de ervaring van Frédérique je aan en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Wie weet werken we over een aantal weken samen aan jouw doelen in onze nieuwe personal training studio!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
20 september 2021
Leestijd
3 minuten