FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
24 augustus 2022
Leestijd
3 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

De ervaring van Iris

Nadat afgelopen december Frédérique haar ervaring met personal training en bootcamp deelde, raakte Iris geïnspireerd. Op het moment had ze op de rand van haar bed een bakje pepernoten en warme chocolademelk staan en Netflix aan op de TV, maar realiseerde zich dat het verhaal van Frédérique ook haar verhaal zou kunnen worden. Het enige wat ze moest doen was beginnen. Daarom heeft ze direct contact opgenomen met Fit to the Limit en nog geen week later had ze haar eerste intake met weging bij ons. Ze stelde een doel voor zichzelf: fit @ 40 jaar.

Ze begon met één keer per week personal training en één of twee keer bootcamp. “De eerste bootcamp was bij Mick. Twijfelachtig begon ik aan mijn eerste warming-up rondje hockeyveld en verbaasde mezelf dat ik hier überhaupt door kwam met mijn conditie. Gesloopt volbracht ik de eerste sessie maar ik wist direct, dit wil ik vaker doen!”. Na ongeveer 5-6 maanden was ze 7 kg kwijt en had ze naar eigen zeggen haar doel behaald!

“Superfijn gevoel, ik voel me fitter, actiever en beter in mijn lijf. Nooit gedacht dat ik dit ook daadwerkelijk leuk ging vinden. Sterker nog, ik mis het zelfs als ik even niet kan gaan. Het geeft me meer energie en ook voldoening. Ik heb zelfs ervaren dat kou of regen mij niet weerhoudt om te gaan. Dit is iets wat ik vanaf de bank nooit gedacht had!”

Iris geeft aan dat personal training haar een extra stok achter de deur geeft om bewust bezig te blijven met zowel beweging als voeding en leefstijl. Samen met Frédérique begint ze met duo personal training om zo naast elkaar te motiveren, er ook een gezellige training van te maken.

“Fit to the Limit heeft mij zeker heel positief geholpen met het behalen van mijn doelen. Verschillende workouts, uitdagende challenges en door te kijken naar wat past bij mij als persoon en lichaam. Ik zou het zeker iedereen aanraden! Sterker nog, ik ga er zelf ook mee door én heb inmiddels manlief en kids zo ver gekregen om mee te doen!”

Waar maakt Fit to the Limit het verschil? Een gemixte groep, het is laagdrempelig, gezellig, herkenbaar, en uitdagend, aldus Iris. De trainingen zijn afwisselend en je hebt vrije toegang tot meerdere sessies en tijdstippen per week.

Ben jij er klaar voor om net als Iris van de bank af te komen? Neem dan contact met ons op
voor een vrijblijvende kennismaking!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
24 augustus 2022
Leestijd
3 minuten