FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
30 november 2022
Leestijd
2 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

De ervaring van Marvin

Met zijn bruiloft in het vooruitzicht besloot Marvin anderhalf jaar geleden het roer om te gooien. Zijn doel: afvallen en gezonder leven. Hij was snel 20 kilo kwijt op tijd voor zijn bruiloft, maar deze kon vervolgens niet doorgaan wegens de corona maatregelen op dat moment. Door het crashdieet en beperkte begeleiding bij het afvallen kwamen deze kilo’s er helaas even snel weer aan. Na de bruiloft besloot Marvin het anders aan te pakken om ervoor te zorgen dat zijn nieuwe leefstijl ook duurzaam wordt. Wij mochten hem hierbij helpen. We nemen je mee in zijn reis naar een blijvend gezond leven.

“Na mijn bruiloft besefte ik dat ik een stok achter de deur nodig heb die ervoor zorgt dat ik blijf sporten, mijn dieet blijf volgen en niet terugval in een verkeerd voedingspatroon. Door mijn bruiloft en recent gestarte onderneming zie ik steeds meer het belang van een gezonde levensstijl. De stok achter de deur heb ik gevonden in Sander van Fit to the limit. Hij helpt me bij met het inzien van ongezonde gewoontes en stimuleert mijn gezondere gewoontes.”

Marvin geeft aan veel energie te halen uit zijn trainingen, hier veel te leren over voeding en het hem motiveert om iedere week weer door te gaan. Zijn primaire doel is afvallen en dit loopt tot op heden goed: inmiddels zijn ze drie maanden onderweg. “Dit keer wel op een normale manier. Geen crash diëten meer voor mij. Dankzij de kennis en ervaring van Sander met betrekking tot het opbouwen van spieren kan ik eveneens werken aan mijn secondaire doel, namelijk: spieropbouw.”

“Fit to the Limit is op mijn pad gekomen omdat ik op zoek was naar een personal trainer in de regio van Woudenberg. Daarbij sprak het mij met name aan dat de trainers in dezelfde leeftijdscategorie zitten, maar toch voldoende kennis en ervaring hebben. Ik zou zeker anderen aanraden om een traject bij Fit to the limit te starten omdat ze je goed helpen met het behalen van je doelen en het belangrijk is om te investeren in jezelf!”

Wil jij net als Marvin een stap zetten richting een duurzaam gezonde leefstijl? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
30 november 2022
Leestijd
2 minuten