FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
3 augustus 2022
Leestijd
3 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

De ervaring van Sjoerd

Na de geboorte van zijn dochter merkte Sjoerd dat hij snel moe was, te zwaar en weinig energie had. Hij besloot te gaan bootcampen bij Fit to the Limit en verloor in een half jaar maar liefst 8 kilo! Hij won zelfs bij de BBQ Bootcamp een aantal weken geleden de eerste prijs. Hoe Fit to the Limit hem hierbij heeft kunnen helpen? Dat deelt hij graag met jou! Lees snel verder.

Wat was voor jou de motivatie om bij Fit to the Limit te gaan trainen?
“Na de verhuizing naar Maarn en de geboorte van onze dochter Joan was het sporten een beetje in het slop gekomen. Ik was niet zo fit meer als voor de geboorte van onze kinderen. Dat speelde me parten. Snel moe, te zwaar en weinig energie. Ik ben toen begonnen met hardlopen maar ik merkte al snel dat mijn lichaam meer prikkels nodig had.

Ik heb toen gekozen voor bootcamp van Fit to the Limit. Lekker in de buurt buiten sporten, werken aan de cardioconditie en de core spieren. De eerste keren echt mega spierpijn maar gaandeweg steeds fitter, steeds betere burpees, meer sit-ups en ook echt vooruitgang tijdens het hardlopen. De pijntjes bij het hardlopen zijn helemaal weg!

Als je merkt dat je fitter wordt doe je er een tandje bij. Ik ging ook meer letten op mijn eten en viel in 6 maanden 8 kilo af. Nou dan ren je wel even wat lekkerder door het bos.”

Hoe heeft Fit to the Limit jou geholpen om je doelen te bereiken?
“Door steady twee en soms drie keer in de week te gaan trainen. De eerste 6 weken waren zwaar maar daarna kwam echt de verbetering. Toen ik redelijk op mijn piek was qua fit zijn kreeg ik na de zomer een auto-ongeluk waardoor ik bijna 4 maanden niet kon sporten. Ik heb het idee dat het veel erger had kunnen zijn als ik niet getraind was geweest.

Toen het weer kon ben ik rustig aan weer gaan bootcampen (inmiddels was ik ook weer zwaarder geworden). Elke week harder lopen, meer gewicht en meer power in de training. Na 5 maanden was ik weer echt op een goed niveau. Zó goed, dat ik mijzelf (en anderen) verraste door 1 ste  te worden tijdens de Fit to the Limit leden dag.”

Als je één ding moet noemen, waar maakt Fit to the Limit voor jou het verschil?
Toen ik begon waren we echt nog met een kleine club en alleen Emiel als trainer. Nu zijn we bijna (3) jaar verder, zijn er meer leden en meer trainers maar het voelt toch elke training vertrouwd. De sporters zijn erg leuk, gemotiveerd en een leuke mix tussen 20, 30, 40+ en wat ouderen. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen.”

We zijn onwijs trots dat Sjoerd zichzelf zo heeft kunnen ontwikkelen met behulp van onze
bootcamps! Herken jij je in het verhaal van Sjoerd en wil je ook deze stap zetten? Meld je
dan nu aan voor een gratis proefles!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
3 augustus 2022
Leestijd
3 minuten