Emiel
van Dam
Eigenaar / trainer

Emiel van Dam

Mijn naam is Emiel van Dam, een fanatiek sportman. Van kinds af aan heb ik al een fascinatie voor sport. Ik keek altijd allerlei sporten op tv, wilde precies weten wat de spelregels waren en hoe je kon winnen.

Daarnaast was ik veel op het hockeyveld en de tennisbaan te vinden. Op de skipistes zocht ik altijd naar de meest uitdagende afdalingen en op mijn 12de liep ik voor het eerst de Nijmeegse Vierdaagse.

Toen ik ouder werd, kreeg ik het idee om later een eigen sportbedrijf te starten. Niet vreemd dus dat ik uiteindelijk op de Sportacademie ben beland.

Begin 2019 ben ik gestart met Fit to the Limit, waarmee ik mij focus op bootcamp trainingen en Personal Training.

Certificaten

  • Fitness Trainer Level 1 AALO
  • Small Group Trainer AALO
  • Bootcamp Instructeur AALO
  • Kettlebell Trainer level 1, 2 en 3 AALO
  • EHBO Uitgebreid

Voor mij als personal trainer is de gezondheid van de mens erg belangrijk. Dit doel bereik ik door mensen persoonlijk te begeleiden in voeding en training. Ook is een juiste lichaamshouding belangrijk. Cliënten coach ik hierop door middel van de ‘7 perfect bodycheckpoints’.