FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
20 april 2023
Leestijd
3 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Ervaring Hans

Nadat Hans een aantal jaar geleden op de golfbaan aan de praat raakte met Fit to the Limit-eigenaar Emiel, besloot hij een personal training traject te starten. Zijn behoefte was duidelijk: meer bewegen en sparren over zijn net opgestarte onderneming. Ondanks dat de doelen van Hans zijn veranderd, sport hij nog altijd bij Fit to the Limit. Benieuwd naar de ervaring van Hans? Lees dan snel verder.

“Mijn eerste contact met Fit to the Limit was per toeval op de drivingrange van sportcentrum Hoenderdaal, waar ik naast Emiel ballen stond te slaan. Na een korte pitch hebben we direct een afspraak gemaakt om een personal trainingstraject op te starten.” De reden voor Hans om met personal training te starten was dus tweeledig: hij was net gestart als ondernemer en had behoefte aan een sparringspartner, plus hij had behoefte aan meer beweging. In Emiel als trainer en ondernemer een perfecte match gevonden dus!

“Fit to the Limit heeft mij geholpen om mijn doelen te bereiken door ze kleiner en realistischer te maken. Wekelijks hebben we ze geëvalueerd en maandelijkse was er een meetmoment. Door diverse tools te gebruiken kreeg ik gemakkelijk inzicht en de bevestiging dat ik op de goede weg was. Na 9 maanden ben ik weer gestopt en heb ik mij veel gericht op golfen door wekelijks veel te spelen. Sindsdien heb ik steeds contact gehouden met Emiel en met regelmaat een rondje gegolft.”

Hans merkte na een tijdje dat oude slechte gewoontes er weer inslopen, waarna hij een aantal weken geleden weer bij ons op de deur klopte. Dit keer voor een sport specifieke training één keer in de week, ter ondersteuning van het golfen. “Mick is deze keer mijn trainer, aangezien zijn specialiteit bij de sport specifieke trainingen ligt.”

“Dit keer neem ik het traject een stuk serieuzer en bereik ik mijn doelen een stuk sneller. Zo was bij de nulmeting 4 weken geleden mijn bloeddruk veel te hoog. Ik heb drastisch mijn levensstijl aangepast, waardoor de bloeddruk weer goed is en ik inmiddels alweer 4 kilo ben afgevallen. Fit to the Limit helpt je om realistische doelen te stellen en motiveert je om ze te bereiken, alleen moet je het vervolgens natuurlijk wel zelf doen! Het is een jong team met veel kennis en ervaring die weten waarover ze praten!”

“Zij maken het verschil door één-op-één-training (heerlijk om zelf even niet te hoeven nadenken) te geven met de juiste begeleiding en uiteraard zijn ze zeer motiverend (geldt voor zowel Emiel als voor Mick). Ik zou Fit to the Limit iedereen aanbevelen die klaar is met hun oude gewoontes en zich weer zich fit en vitaal wil voelen. Dus ik zou zeggen, waar wacht je nog op…!”

We zijn als team uiteraard onwijs trots op Hans om hoe hij zijn levensstijl zo heeft omgegooid met als doel vitaliteit en gezondheid! Ben jij ook klaar om de stap te wagen nadat je de ervaring van Hans hebt gelezen? Neem gerust contact met ons op om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen.

 


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
20 april 2023
Leestijd
3 minuten