FITBLOG
ARTIKEL
Bootcamp FTTL
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
30 mei 2023
Leestijd
2 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Ervaring van Tertia

Iedere maand deelt een van onze leden zijn of haar ervaring met sporten bij Fit to the Limit. Deze maand is de beurt aan kersverse lid Tertia om haar verhaal te doen! Ze is net begonnen met bootcampen bij ons en is (gelukkig ;-)) erg enthousiast! Benieuwd hoe ze de bootcamps ervaart? Lees snel verder…

Burpees, Jump Squats, Crunches… ik had er nog nooit van gehoord! Maar weet inmiddels nu wel hoe ze voelen. En de term ‘actieve rust’? Ik ben nog nooit zo blij geweest om even gewoon te mogen rennen!

Eigenlijk was dit ook de reden dat Tertia zich een paar maanden geleden heeft aangemeld. Ze doet graag aan hockey en hardlopen, dus een bootcamp is hierop de perfecte aanvulling.

Eerlijk gezegd heb ik er echt te makkelijk over gedacht! Na de eerste bootcamp vroegen ze mij thuis: ‘vond je het leuk?’. Nou eh… NEE! ‘Leuk’ kon ik het echt nog niet noemen, het was vooral veel afzien! Maar er werd mij verzekerd dat het na de eerste 6 keer al een stuk beter zou gaan.”

Gelukkig is Tertia een doorzetter, en is ze niet na een eerste zware training uit het veld te slaan!

Inmiddels zit ik alweer op training nummer 8 en ja, mijn mede bootcampers hebben gelijk gekregen! Elke week tot het uiterste gaan qua kracht, conditie en uithoudingsvermogen begin ik nu bijna ‘leuk’ te vinden!

Nog een paar trainingen Tertia, en dan dekt ‘leuk’ echt de lading! Wat Tertia opvalt aan onze trainingen?

Hoewel we allemaal dezelfde uitdaging krijgen, traint iedereen binnen de groep op zijn/haar eigen niveau. Iedereen kan op eigen niveau starten en inmiddels heb ik ook geleerd er echt wel eens een telfout gemaakt kan worden bij 20 burpees 😉

Dankjewel dat je je ervaring wilde delen Tertia. Wil je nog iets meegeven aan de lezer?

“Voor iedereen die een keer een proefles mee wilt doen: Succes en doe ‘leuk’ met ons mee!

Bootcamp FTTL
Bootcamp FTTL

Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
30 mei 2023
Leestijd
2 minuten