FITBLOG
ARTIKEL
Werken bij Fit to the Limit
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
5 oktober 2022
Leestijd
2 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Geld besparen én gezonder leven: een paar tips 

Levensonderhoud in Nederland is de afgelopen periode fors duurder geworden. Dit betekent dat het wellicht aantrekkelijker is om goedkopere (en vaak ongezondere) producten in de supermarkt te kopen, om je sportschool abonnement op te zeggen om geld te besparen en dan is er nog die torenhoge energierekening… Omdat wij bij Fit to the Limit willen dat jij zo gezond mogelijk leeft én dit kunt betalen, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet: gezond én goedkoop.  

Gezond boodschappen doen
Boodschappen zijn een stuk duurder geworden en aangezien een doos met 20 bevroren frikandellen slechts €2,99 kost en een klein doosje biologische blauwe bessen al €3,99 kan het verleidelijk zijn om voor de goedkopere optie te gaan. En dat is vaak ook de ongezondere optie. Bedenk daarom van tevoren wat je wilt kopen in de supermarkt, maak een boodschappenlijstje en koop niet meer dan op het lijstje staat. De meeste uitgaven zijn aan door de supermarkt slim geplaatste producten die je eigenlijk niet nodig hebt.

Energiekosten besparen

Je voelt hem misschien al aankomen, maar dé manier om energiekosten te besparen die ook nog eens heel veel gezondheidsvoordelen heeft is koud douchen. Door koud te douchen leer je beter omgaan met stressvolle situaties, verbetert je immuunsysteem en word je alerter! Plus je kunt al snel 5 euro per week besparen door minder warm te douchen (dus: 20 euro per maand die je weer kunt gebruiken voor je gezonde boodschappen of bootcamp abonnement!)

Bootcampen
Een manier om te blijven bewegen, je gehele lichaam te trainen, kracht én conditie is door deel te nemen aan bootcamp trainingen. Bootcamp is een budget sport en heel efficiënt als het gaat om trainen. Ook is een bijkomend gezondheidsvoordeel dat je buiten sport, wat weer goed is voor je biologische klok (lees: beter slapen ’s nachts). Bij Fit to the Limit kun je al vanaf €30,- per maand sporten in de omgeving Utrechtse Heuvelrug. Wil je een keer bootcamp proberen? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Artikel
Datum
5 oktober 2022
Leestijd
2 minuten