FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
10 januari 2022
Leestijd
2 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Trainer Mick

Bij Fit to the Limit maken inmiddels al vijf enthousiaste trainers deel uit van het team om personal training en bootcamps te verzorgen. Naast eigenaar Emiel was Mick de eerste die op een vast moment in de week de bootcamp trainingen ging verzorgen. Iedere zondag enthousiasmeert hij volle groepen met zijn trainingen. Ik stelde Mick een aantal vragen over waarom hij nog altijd met veel plezier als trainer bij ons werkt.

Wat betekent het voor jou om trainer te zijn?
Als trainer wil ik iedereen, op welk niveau dan ook helpen doelen te stellen en deze te behalen. Een trainer zijn betekent niet alleen oefeningen verzinnen zodat de sporter zijn/haar sportmomentje gehad heeft, maar je bent ook een motivator en vertrouwenspersoon.

Wat is jouw doel als trainer bij Fit to the Limit?
Als trainer van FTTL is het mijn doel iedereen op een plezierige manier kennis te laten maken met sport en wat dit voor jouw fysiek en mentaal kan doen; het fitter worden van lichaam en geest. Ook vind ik verbinding belangrijk, wat bij onze bootcamps centraal staat; samen doelen behalen kan ook!

Heb je een tip voor lezers die willen beginnen met sporten maar niet goed weten hoe?
Voor de mensen die nu nog niet actief zijn maar dit wel van plan zijn wil ik als tip meegeven: begin klein, stel realistische doelen. Wandel een rondje voordat je een run van 5km doet. Doe op de fiets boodschappen voordat je de Alpe d’Huez gaat trotseren.

Wat is je favoriete oefening?
Ik heb niet één favoriete oefening. Als ik train in de sportschool vind ik het lekker om tijdens en aan het eind van mijn training stuk te gaan. Vaak combineer ik zware lifts (deadlifts, cleans, front squats, overhead press) met een bodyweight oefening (box jumps, burpees, jump squats) en een cardiovasculaire oefening. Zo kan je in korte tijd effectief trainen. AMRAP, E.M.O.M, AFAP, heerlijk!

Doe jij snel een keer mee met een proefles op de zondag ochtend? Neem dan contact met
ons op!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
10 januari 2022
Leestijd
2 minuten