FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
10 augustus 2022
Leestijd
3 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Weer opstarten na de zomervakantie

Je kijkt uit het vliegtuigraam naar de blauwe zee onder je, waar je vanochtend nog een heerlijke duik in hebt genomen. Je voelt je warme, een klein beetje verbrandde rug, gloeien in de plakkerige vliegtuigstoel. Het is tijd om na deze heerlijke vakantie weer naar huis te gaan. Voldaan, maar ook jammer dat de vakantie net zoals ieder jaar in sneltreinvaart voorbij is gevlogen. Nu begint het normale leven weer. Je zucht. Ondanks dat je ongeremd hebt genoten van al het heerlijke eten en drinken, is de drempel om de draad van een gezonde leefstijl weer op te pakken, ook zoals ieder jaar, weer erg hoog…

Herken jij je in de gedachtegang hierboven? Je bent een van velen. Na de zomervakantie is de drempel om (weer) te gaan beginnen met sporten en gezond eten altijd hoog. Echter, is het moment dat je weer aan het werk gaat ook het perfecte moment om direct weer in het ritme te komen met sporten. Het zonnetje lokt je al bijna naar buiten en je uitgeruste lijf smacht naar beweging.

Om je dat laatste duwtje in de rug te geven hebben wij een aantal praktische tips op een rij gezet die je kunnen helpen om de stap te zetten en weer lekker aan de slag te gaan na de zomervakantie:

1. Spreek sporten af!
Met jezelf, met je sportmaatje, met je trainer: de beste stok achter de deur is het maken van  een afspraak.

2. Maak een schema!
Dinsdag, donderdag en zondag bootcamp bij Fit to the Limit bijvoorbeeld. Of maandag hardlopen, woensdag bootcamp en vrijdag personal training bij een van onze trainers? Maak een schema in de week dat bij jou past! En houd dit schema routinematig meerdere weken vol.

3. Doe mee met een groepstraining!
Door mee te doen met een groepstraining of bootcamp, krijg je veel energie van de andere deelnemers die net zoals jij, net zo hard aan het trainen zijn en iedere keer weer opdagen voor de les!

4. Zet doelen voor jezelf!
Zo een doel kan zijn: iedere dag bewegen, drie keer per week sporten, iedere dag fruit en groente eten, of iedere dag iets voor jezelf doen! Vink ze af als je je korte termijn doelen hebt volbracht.

Nu is het moment om weer grip op je leefstijl te krijgen. Doe nu mee met een gratis proefles van een van onze bootcamps in Maarn, Woudenberg of Driebergen, of neem contact met ons op voor een gratis intake voor personal training.


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Algemeen
Datum
10 augustus 2022
Leestijd
3 minuten