FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
8 december 2023
Leestijd
2 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

De ervaring van Frank

Regelmatig delen leden van Fit to the Limit hun reis naar een gezonder en fitter leven met ons. Deze maand is Frank aan de beurt. Hij is ongeveer 3 jaar geleden begonnen met sporten en komt nog altijd met veel plezier naar de trainingen toe. 

“Voordat ik drie jaar geleden bij Fit to the Limit begon met sporten, ging ik altijd naar een sportschool. Hier sportte ik natuurlijk binnen, waardoor ik niet altijd de discipline kon opbrengen om te gaan sporten. Ik kwam via Facebook een berichtje voorbijkomen van Fit to the Limit en heb meegedaan met een proefles bootcamp. Ik was meteen enthousiast. Het sporten in een groep motiveert mij enorm om te blijven gaan.”

Zelf is Frank 24 jaar, maar hij geeft aan te merken dat het niet uitmaakt hoe oud je bent bij ons. “Je kunt de oefeningen op je eigen tempo doen en er is een variatie in de kilo’s van de gewichten. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen uitdaging is. Ik werk onregelmatig en vind het fijn dat ik in zowel Woudenberg als Maarn op verschillende tijden kan sporten.” Frank geeft aan de begeleiding van onze trainers fijn te vinden: “Ze letten goed op je houding tijdens de oefeningen. Door de verschillende trainers zijn de trainingen ook afwisselend. In iedere training is er bij de bootcamps sowieso een goede balans tussen kracht en cardio-oefeningen.”

Dankzij het trainen bij Fit to the Limit is Frank zijn conditie echt verbeterd. “De verbetering bij jezelf merken is echt de moeite waard en “gewoon” leuk! Ook het buiten sporten met regen en kou geeft een kick, vooral als je daarna weer lekker onder de douche staat. Kortom, ik ben enthousiast over de trainingen en hoop het nog een tijd vol te houden!”

Als team zijn we ontzettend blij met de positieve energie die Frank naar onze trainingen brengt en trots op de resultaten die hij behaalt! Twijfel je nog om een keer een proefles mee te doen? Misschien weet Frank je te overtuigen: “Ik hoop hierbij genoeg pluspunten te hebben gegeven om gewoon een keer mee te doen!”


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
8 december 2023
Leestijd
2 minuten