FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
6 september 2023
Leestijd
3 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

De ervaring van Iris

Niet alleen ging Iris in februari aan de slag met personal training bij Fit to the Limit, ook begon ze met bootcamp en voedingsbegeleiding. Ondanks dat ze zelf redelijk sportief is vond ze toch uitdaging in onze trainingen en dankzij onze begeleiding zette ze door in het veranderen van haar leefstijl. Benieuwd wat haar motivatie was om bij ons te beginnen en hoe ze dit heeft ervaren? Dat legt ze je graag uit in deze blog.

Al een tijdje was ik op zoek naar een stok achter de deur om gezonder te eten en sterker te worden. Een teamgenootje van de hockey vertelde enthousiast over de bootcamp en personal training bij Fit to the Limit, en zocht zelf nog een trainingsmaatje. Zo zijn we in februari samen begonnen met personal training bij Fit to the Limit en heb ik een rittenkaart voor de bootcamp afgesloten”. Zo kon een teamgenootje Iris motiveren om bij ons te starten. Gelukkig doet ze dit na een half jaar nog altijd met veel plezier.

We vroegen haar hoe wij haar hebben kunnen ondersteunen in het behalen van haar doelen: “De professionele en persoonlijke begeleiding in combinatie met de handige voedingsapp zorgen ervoor dat doelen haalbaar zijn. Je wordt echt fitter en ontwikkelt meer spierkracht! Dit motiveert om door te zetten en patronen te doorbreken. En het is gewoon heel gezellig.”

Van te voren was Iris ervan overtuigd dat ze de bootcamp ‘wel even zou volhouden’ omdat ze redelijk sportief is. “Dat viel vies tegen! Maar je merkt dat je uithoudingsvermogen en spierkracht snel verbeteren, waardoor je gemotiveerd blijft om door te gaan.

Waar Fit to the Limit voor Iris het verschil maakt? “De resultaatgerichte aanpak en flexibiliteit maken voor mij echt het verschil om door te zetten, zowel qua sporten als bij het maken van gezondere voedingskeuzes.”. We zijn blij dat we Iris hebben kunnen ondersteunen in het toewerken naar een gezondere leefstijl, maar wij kunnen uiteraard niet alle eer opeisen. Uiteindelijk heeft ze het zelf gedaan en we zijn om deze reden onwijs trots op haar!

Ik zou Fit to the Limit anderen zeker aanraden, omdat er onder professionele en persoonlijke begeleiding verschillende programma’s te volgen zijn, waardoor je eigenlijk altijd wel tijd hebt om te gaan sporten.

Dank voor de mooie woorden Iris en blijf vooral lekker zo doorgaan! Heeft het verhaal van Iris jou geïnspireerd om ook de stap te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
6 september 2023
Leestijd
3 minuten