FITBLOG
ARTIKEL
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
1 februari 2024
Leestijd
2 minuten

Deel dit artikel
Terug naar overzicht

Ervaring van Titia

Een jaar geleden werd Titia gediagnosticeerd met borstkanker. Tijdens dit zware ziektetraject heeft ze wel door kunnen sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, maar na het traject wilde ze het sporten zelf weer oppakken. Via haar zoon is ze bij Emiel, de eigenaar van Fit to the Limit, terecht gekomen. Met ons deelt ze haar verhaal en ervaring met onze personal training.

Eind 2023 trekt Titia haar stoute schoenen aan: Ze begon met een personal training kick-start, om op een prettige manier onder begeleiding weer te beginnen met sporten. “Ik heb het laatste kwartaal bij Fit to the Limit een personal training kickstart gedaan. Hij heeft me geholpen om weer met krachttraining te beginnen. Ik begon weer bij nul wat betreft kracht en conditie, en onder begeleiding kwam dit toch wel snel weer terug.”

Titia geeft aan dat ze haar lichaam opnieuw moest leren kennen en dat het frustrerend was dat ze niet alles meer kon zoals voorheen. Dit maakte dat ze ertegenop zag om weer te gaan beginnen met sporten. Ze hikte ertegenop omdat ze haar lichaam niet meer kende. Ook kan ze nog snel haar grens over gaan. “We hebben het rustig opgebouwd, en het was ook leuk. Emiel keek goed naar wat ik wel en niet kon en adviseerde ook over voeding. Het was heel fijn dat er begeleiding was die ook kon toezien of ik niet te snel mijn grenzen zou overschrijden.”

Waar Fit to the Limit voor Titia het verschil maakt? “De persoonlijke benadering. Er is 1-op-1 contact en je hebt de studio voor jezelf. Dus er zijn geen pottenkijkers, dat is fijn als je net weer begint met sporten. Het is een fijne ruimte en privacy wordt serieus genomen.”

We zijn blij dat we Titia op deze manier hebben kunnen helpen met een kickstart-personal training zodat ze nu weer op eigen houtje verder kan en hopelijk straks weer mee zal doen met de bootcamps! Is Titia haar verhaal herkenbaar voor je? Of hik je er ook tegenaan om de eerste stap weer te zetten? We helpen je graag.


Terug naar overzicht
Artikel details
Categorie
Ervaringen
Datum
1 februari 2024
Leestijd
2 minuten